OP 2. kolo SK Chyňava – FC Freyburg Trubín

by Zdeněk Steiner

BOD V SAMÉM ZÁVĚRU ZAJISTIL NOVIC DÓŠA
2.kolo, Okresní přebor, 1.9.2018, 17:00 h.

SK CHYŇAVA – FC FREYBURG TRUBÍN                     1 : 1 (0:1)
b: 90+3 Robert DÓŠA

Sestava: Lukáš DREKSLER – Jan BUNCÍK(75´Martin HUSÁK), Jiří KŘÍŽ, Aleš VEJVODA, Jan LORENC – Patrik VLČEK, Daniel STEINER, Václav VANĚK(45´Jakub ČEŘOVSKÝ), Zdeněk STEINER(55´ Robert DÓŠA) – Michal KASL(K) (72´ Martin SVOBODA), Jaromír HEBEDA

ŽK: Daniel Steiner, Patrik Vlček, Jaromír Hebeda, Jakub Čeřovský, Martin Svoboda
R: Kareš – Vodička, Plecitý
D: 150

(Chyňava) Střetnutí s Trubínem bylo šlágrem 2. kola a všichni fanoušci si od tohoto utkání hodně slibovali. Utkání určitě neprospěla brzká první branka, kterou vstřelil Trubín za přispění našich obránců, takže se dá říct, že to byla vlastní branka. Do našich řad to vneslo hodně nervozity, která se projevovala naší podrážděností a především se na naší straně kupila jedna nepřesnost za druhou. Trubín prokázal, že je zkušené mužstvo, které dobře bránilo svůj náskok a s přehledem odvracelo naše pokusy o ohrožení jejich branky. Můžeme říct, že naše pokusy nebyly vůbec nebezpečné, protože jsme hráli opravdu nepěkný fotbal.

Druhý poločas byl z naší strany o trošku lepší, ale pořád to bylo na hony vzdáleno od našeho standardního výkonu. Ke konci druhého poločasu bylo znát, že hostujícímu celku trošku dochází síly a nám se otvíraly skulinky v obraně, avšak stále bez vstřelené branky. Přeci jenom se nám povedlo vyrovnat a to v 93. minutě po několika odrazech se dostal míč k Robertovi DÓŠOVI, který vstřelil vyrovnávací branku a svojí první mistrovskou branku za Chyňavu – 1:1.

Musíme si ovšem říct, že výkon z naší strany nebyl vůbec dobrý a bod na našem hřišti je pro nás spíše ztráta. Musíme se rychle vzpamatovat a soustředit se na sebe a hrát svojí hru.

 

Zdeněk Steiner ml.