OP 3. kolo ČL-U Beroun „B“ – SK Chyňava

by Zdeněk Steiner

BÍDA, VÝBUCH, ODEVZDANOST!
3. kolo, Okresní přebor, 9.9.18, 17:00

ČL-U BEROUN „B“ – SK CHYŇAVA     4 : 0 (1:0)

Sestava: Lukáš DREKSLER – Jan BUNCÍK, Aleš VEJVODA, Jiří KŘÍŽ, Jakub ČEŘOVSKÝ (70´ Jaroslav PETRBOK) – Patrik VLČEK, Daniel STEINER (80´ Martin HUSÁK), Václav VANĚK (64´ Marek LHOTÁK), Zdeněk STEINER (45´ Robert DÓŠA) – Jaromír HEBEDA, Michal KASL

ŽK: Jaromír HEBEDA, Jakub ČEŘOVSKÝ, Daniel STEINER, Patrik VLČEK, Jan BUNCÍK
R: M. Špicl – J. Špicl, Závora
D: 100

  (Berouna) Do Berouna jsme jeli s vidinou toho, že konečně začneme hrát naší hru a probereme se z té naší letargie, která nás provází. Jenže vše bylo úplně jinak, než-li kdokoliv čekal.

  Co si budeme povídat? Nemá cenu tady psát dlouhý report z utkání, ale řekněme si to narovinu. V Berouně to bylo opravdu špatný, ale ne jen v Berouně, ale i domácí utkání s Trubínem nebylo z naší strany kvalitně odehrané. Hrajeme pod velkou dekou a to i největší tahouni mužstva. Nedaří se jak jednotlivcům, tak poté celému mužstvu. Beroun toho dokonale využil a vytěžil z naší hrůzostrašné formy maximum a uštědřil nám tvrdý direkt. Musíme před zápasem dostat z hlavy věci, které nás trápí, musíme jít na hřiště v úplně jiné náladě. Musíme si otevřeně říct, že nemá cenu koukat po prvním místu, ale nyní je důležitější začít hrát fotbal, který nás zdobil v předchozích letech. Fotbal, který nám dával radost, ten fotbal, který nesl ovoce a body do tabulky, ten fotbal, který hráli stejní hráči, jako nyní. Hrát to umíme, ale chce se na to soustředit a nalézt potřebný klid!

   Věřím, že to přijde a už ve čtvrtek v pohárovém utkání na Cembritu se pokusíme nalézt potřebný klid a herní pohodu, která nám chybí!

 

Zdeněk Steiner ml.