OP 4. kolo SK Chyňava – TJ Stašov

by Zdeněk Steiner

ZLEPŠENÝ VÝKON PŘINESL DŮLEŽITOU VÝHRU
4. kolo, Okresní přebor, 15.9.18, 16:30

SK CHYŇAVA – TJ STAŠOV        4 : 2 (3:1)
b: 22´ a 31´ Jaromír HBEDEDA (1x z pk.), 17´ Jakub ČEŘOVSKÝ, 47´ Jan BUNCÍK

Sestava: Lukáš DREKSLER – Jan BUNCÍK(57´ Patrik PETRBOK), Aleš VEJVODA, Jiří KŘÍŽ, Jan LORENC – Patrik VLČEK, Václav VANĚK, Jakub ČEŘOVSKÝ, Zdeněk STEINER(69´ Robert DÓŠA) – Daniel STEINER – Jaromír HEBEDA(76´ Martin HUSÁK)

ŽK: Daniel Steiner, Patrik Vlček, Martin Husák
R: Červenka – Veverka, Králík
D: 120

(Chyňava) Hodně rušný týden předcházel utkání se Stašovem. Hodně se řešil náš herní projev, který nebyl optimální. Proto se očekávalo, jak si v tomto utkání povedeme.

Utkání jsme rozehráli dobře a bylo od začátku vidět, že chceme jít za vítězstvím, jenže ve 3. minutě chybovala naše obrana a to konkrétně Buncík a bylo tady soupeřovo vedení – 0:1. Ovšem od této chvíle existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a to naše. Najednou nás bylo plné hřiště a soupeř ze Stašova nevěděl, jak na nás hrát. Bylo vidět, že z nás čiší pohoda, i když výsledek byl nepříznivý. Do poločasu se nám povedlo skóre otočit a mohlo to být ještě větším rozdílem, ale hodně šancí bylo nevyužitých. Naštěstí se trefil Jakub Čeřovský a 2x Jaromír Hebeda a bylo z toho poločasové vedení 3:1.

Druhý poločas pro nás začal výborně, když se hned po dvou minutách trefil Jan Buncík a zajistil nám třígólové vedení – 4:1. Utkání bylo stále hodně zajímavé a bylo k vidění hodně šancí, především na naší straně. Soupeři se během druhého poločasu povedlo snížit na 4:2. Díky tomuto kontaktnímu gólu byl soupeř stále ve hře a měl několik dalších šancí, které ovšem kryl Dreksler nebo naše obrana. Po konečném hvizdu bylo v naší kabině hodně veselo!

Zdeněk Steiner ml.