OP 8. kolo SK Chyňava – FK Komárov „B“

by Zdeněk Steiner

NA DOMÁCÍM HŘŠTI SE NÁM PODAŘILO ZVÍTĚZIT
8. kolo, Okresní přebor, 13.10., 15:30 h.

SK CHYŇAVA – FK KOMÁROV „B“     5 : 0 (1:0)
b: 48´, 85´ a 90´ Jaromír HEBEDA, 9´ a 65´ Zdeněk STEINER

Sestava: Lukáš DREKSLER – Jan BUNCÍK(71´ Luboš JELÍNEK), Aleš VEJVODA, Jiří KŘÍŽ(61´ Patrik PETRBOK), Jan LORENC – Marek LHOTÁK(84´ Martin HUSÁK), Jakub ČEŘOVSKÝ, Daniel STEINER(81´ Martin SVOBODA), Zdeněk STEINER – Michal KASL(K), Jaromír HEBEDA

ŽK: Marek Lhoták
R: Červenka – Bidšovský, Králík
D: 115

  (Chyňava) Další důležitý zápas nás čekal na domácím hřišti, kde se nám postavila rezerva Komárova. Jelikož předchozí výsledky byly výsledkově povedené, tak se dalo očekávat, že bychom měli toto utkání zvládnout.

  Od prvního hvizdu bylo jasné, že utkání budeme mít pod kontrolou a budeme mít nejspíš herní převahu. Měli jsme míč na svých kopačkách, ale nedařilo se nám využít prvotní šance. Až v 9. minutě zafungovala spolupráce bratří Steinerů, když Daniel vyslal krásnou přihrávkou do sóla svého bratra Zdeňka, který podél vyběhnutého brankáře otevřel skóre utkání – 1:0. Tímto gólem jsme se uklidnili, ale možná až moc. Sice máme více ze hry, ale finální fáze není ideální. Většinou si nedokážeme přihrát nebo si pomoci lehčí přihrávkou. Do herní pohody má náš projev hodně daleko. Možná méně sólování a více pomoci a bylo by to jinak. Soupeř se za první poločas dostal jednou do našeho vápna a měl několik náznaků šancí, ale nic vážného.

  Druhý poločas pro nás začal hodně dobře. Ve 48. minutě se míče zmocnil Jaromír Hebeda, který obešel dva protihráče a tvrdou ranou zvýšil naše vedení – 2:0. Druhá polovina utkání byla mnohem více útočná a to na obou stranách. Z naší strany bylo hodně šancí, které se nepodařilo využít. Soupeři se taky povedlo spálit jednu tutovku, když z malého vápna nedokázali hostující útočníci trefit bránu. V 65. minutě se opět povedla akce bratrů Steinerů a jako přes kopírák opět zakončoval Zdeněk Steiner – 3:0. V samotném závěru se ještě dvakrát prosadil kanonýr Jaromír Hebeda, který v utkání zaznamenal hattrick a svou poslední střelou uzavřel účet utkání na 5:0.

  Velmi slušně hrané utkání a bez mimořádných událostí. Bohužel z naší strany hodně neproměněných šancí. Musíme zlepšit koncovku a bude to z naší strany mnohem lepší.

Zdeněk Steiner ml.