ZAHÁJENÍ PŘÍPRAVY PROBĚHLO NA HŘIŠTI!

by Zdeněk Steiner

ZAHÁJENÍ PŘÍPRAVY PROBĚHLO NA HŘIŠTI!

Zimní příprava pod taktovkou Zdeňka Hrubého odstartovala 30.1.2020 na hřišti. Letošní pauza byla rekordně dlouhá a doufejme, že si hráči odpočinuli a mají chuť pracovat na své fyzické kondici a zlepšovat fotbalové dovednosti. „Doufám, že bude chodit hodně hráčů a bude je to bavit, sám jsem neměl rád běhání, ale člověk to musí kousnout. Přípravu máme rozmanitou, takže budeme běhat, posilovat a pilovat fotbalové dovednosti.“ Přiblížil nám plány trenér Hrubý.

Příprava odstartovala zostra a hráči si ihned vyzkoušeli kilometrové úseky a to hned 7x. Časový limit byl do 4:30 min./km. Nejlepších časů dosáhl Zdeněk Steiner a Jakub Čeřovský, kteří dokázali zdolat kilometrový úsek za 3:45 min. „Škoda, že tu nemám ty hráče, kteří to nejvíce potřebují. To mě trošku mrzí, protože je potřeba, aby makal celý tým. Příprava teprve začala, takže času je stále dost a nikdo o nic nepřijde.“ Sdělil trenér Zdeněk Hrubý.

Dnes tj. 1.2.20 má za sebou mužstvo další tréninkový blok a to tentokrát na Městské hoře v Berouně, kde bylo připraveno rozvíjet fyzickou připravenost. Trenér Hrubý připravil 110 metrový úsek, který hráči měli běžet na 90% a poté byl hned v plánu 800 metrů dlouhý úsek, kde měli hráči běžet v rychlejším tempu a trošku si sáhnout na dno. Vše se zvládlo ve 4 sériích. „Musím říct, že přístup kluků, kteří chodí se mi moc líbí, makají a dřou, takže v tomto směru panuje spokojenost.“ Podělil se s námi opět trenér „A“ týmu.

Další tréninkový blok čeká hráče již v úterý a to na umělce v Unhošti a poté je tu hned středeční kruhový trénink.

Zdeněk Steiner ml.