Pohár: 1. kolo – SK Chyňava – FC Freyburg Trubín

by Zdeněk Steiner

POHÁR ANI NEZAČAL A KONČÍME V PRVNÍM KOLE
Okresní pohár, 1. kolo, 31.8.2022, 17:30

SK CHYŇAVA – FC FREYBURG TRUBÍN           1 : 5 (1:3)
b: 7’Jaromír HEBEDA

Sestava Chyňava: Ondřej GRYGAR – Jan BUNCÍK(60’Patrik VLČEK), Dušan PIVOŇKA(45’Štěpán KREJČIŘÍK), Jakub ŠPAČEK – Jiří HAKL, Adam ROJDL, Daniel STEINER(K), Václav VANĚK, Martin HUSÁK – Jaromír HEBEDA(70’Tomáš TRÁVNIČKA)

ŽK: Rojdl, Krejčiřík
R: Pánek
D: 60

  (Chyňava) Jako každý rok, tak i letos se naše mužstvo přihlásilo do Okresního poháru. Cesta do Evropy vede jen tudy 😊 . Jak už to tak bývá, tak na konci prázdnin a ještě v době dovolených je těžké dát dohromady mužstvo. Trochu mě samotného zaráží, že se do poháru přihlašuje méně a méně mužstev, ale začínáme furt stejně. Klidně by se mohlo začínat až v půlce záři, ale to si musí vyhodnotit někdo jiný. V tomto měření sil se soupeřem z Trubína, nám chyběl Vejvoda, Steiner Z., Lhoták (dovolená), Hosnédl R., Kliment (zranění), Kuksa (pracovní povinnosti) a Hosnédl F. (vyloučen).

  I přes hodně chybějících hráčů se naše mužstvo ujalo vedení a vypadalo to nadějně. Celkem se dařilo kombinaci a Trubín dlouho nemohl nalézt recept na naše mužstvo. Bohužel tři branky těsně před přestávkou utkání rozhodly. V druhém poločase soupeř přidal ještě dvě branky a na ukazateli skóre svítila pětka. Bohužel, nedá se nic dělat, ale letos pro nás pohár končí ještě dříve, než-li začal.