OP – 11. kolo – TJ Drozdov vs. SK Chyňava

by Zdeněk Steiner

Z DROZDOVA ODJÍŽDÍME S BODEM
Okresní přebor, 15.10.2022, 11. kolo, 15:30

TJ DROZDOV – SK CHYŇAVA                 0 : 0 (0:0) 

Sestava Chyňava: Roman HOSNÉDL – Zdeněk STEINER, Daniel STEINER(K), Jan LORENC, Jan BUNCÍK(78’Maxmilian KUKSA) – Jakub ŠPAČEK, Václav VANĚK, Marek LHOTÁK, Lukáš KLIMENT(76’David ZÍMA) – Martin HUSÁK, Filip HOSNÉDL(69’Patrik VLČEK)

ŽK: 0
R: Nusl – Bidšovský, Pos
D: 60

  (Drozdov) V Drozdově na naše mužstvo nečekalo nic lehkého a po vydatném dešti bylo jasné, že hrací povrch bude hodně těžký.

  Začátek utkání se nesl v poklidném tempu, naši hráči měli více míč na svých kopačkách a snažili se kombinovat. V první šanci se ocitl Špaček, ale jeho střela nám gólovou radost nepřinesla. Domácí tým se také dostal do šance, kterou vyřešil zákrokem Hosnédl. První poločas byl spíše v naší režii, ale naše střely z hranice velkého vápna moc starostí domácímu brankáři nedělaly. Pěknou střelu vyslal náš kapitán D. Steiner a domácí brankář musel tuto ránu v rukavicích ještě chvilku cítit. Domácí tým nás vystrašil přízemní střelou, kterou Hosnédl vyrazil na rohový kop.

  Druhý poločas byl z naší strany trošku vlažnější a především na začátku měli domácí několik šancí ke skórování. Největší šanci zápasu měl domácí útočník, který sám před našim Hosnédlem, nechal vyniknout našeho brankáře, který předvedl zákrok utkání. Jak se blížil konec utkání, tak i hra byla více otevřená. V samém závěru chyběl Vlčkovi kousek, aby se dostal do vyložené šance. Nakonec z toho byla opět spravedlivá dělba bodů. Pro nás již tradiční příděl bodů.